YELOĞLU: HEDEFİMİZ BİRLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRMEK

YELOĞLU: HEDEFİMİZ BİRLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRMEK

ABONE OL
19 Nisan 2024 22:27
YELOĞLU: HEDEFİMİZ BİRLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRMEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bünyesinde binlerce il ve ilçe Belediye Başkanını barındıran Türkiye Belediye Başkanlar Birliği Genel Başkanı Mehmet Yeloğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nı ziyaret etti.

Başarılı siyaset geçmişinde AK Parti Hatay İl Başkanlığı ve Antakya Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunan Başkan Yeloğlu’na ziyarette TBBB Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti. Belediye Başkanlarının sosyal, ekonomik ve refah haklarının korunması, yeni kazanımlar elde edilmesi başta olmak üzere belediyecilik hizmetlerine de referans olacak çalışmalara imza atmayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Yeloğlu, birlik olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nı bilgilendirdi.

“ÜYELERİMİZİN HAKLARINI SONUNA DEK SAVUNACAĞIZ”

Belediye Başkanlarının görevleri bittiğinde maddi ve manevi olarak yalnızlığa terk edildiğinin altını çizen Yeloğlu ziyarette yaptığı konuşmada; “Sahip olduğumuz dayanışma ruhu, güzel bir gelecek inşa etmeyi en büyük amaç olarak gören bizler için güç kaynağı olacaktır. ‘Bir’ olarak; daha sürdürülebilir, daha barışçıl ve daha adil şehirlerin yaygınlaşmasını ve üyelerimizin daha iyi şartlara kavuşmasını sağlamak en öncelikli hedefimizdir. Tüm bunları ivedilikle yerine getirmek için sürdürülebilir çözümler üretebilme kapasitemizi artırmamızın kaçınılmaz bir adım olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Ben de Türkiye Belediye Başkanlar Birliği Genel Başkanı olarak, her alanda edindiğim tecrübeleri paylaşmaktan ve TBBB’nin sahip olduğu değerleri her platformda savunmaktan geri durmayacağım. Bugün ne kadar yorulursak, yarınlarımızın da bir o kadar güzel olacağına dair inancım tamdır. Bizler birbirimize aynı göz hizasından bakmalıyız. Kimsenin bir başkasına bir üstünlüğünün olmadığı dünyada barış daha kolay sağlanacaktır. Ben bu amaç uğrunda çalışmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Başkan Yeloğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde başkanlığa seçilen Odabaşı’na çalışmalarında başarı dileklerini iletti. Yeloğlu, kabulünden dolayı Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.

En az 10 karakter gerekli