Yeloğlu: İlçe kongrelerimiz yeniden başlıyor

Yeloğlu: İlçe kongrelerimiz yeniden başlıyor

ABONE OL
1 Eylül 2020 12:35
Yeloğlu: İlçe kongrelerimiz yeniden başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi nedeniyle ara verilen AK Parti Hatay İlçe Teşkilatları 7. Olağan Kongreleri 5 Eylül’de yeniden başlayacak. 5 Eylül’de başlayıp 27 Eylül’de tamamlanacağını belirten AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu; “Tecrübeli, vefakâr, fedakâr kadrolarımızı yeni arkadaşlarımızla takviye ederek inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. Milletimizin bizden beklentilerini biliyoruz” dedi.
İlçe kongrelerinde sağlık tedbirlerinin öncelikleri olacağını belirten AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, “Gönlümüz pandemi öncesi kongrelerimizde olduğu gibi geniş katılım ve coşku yaşamaktan yana ama şartlar değişti. Heyecanımızda eksilme yok ama artık pandemi süreci içindeyiz. Sağlık tedbirleri artık daha çok önceliğimiz. Genel Merkezimiz tarafından belirlenen 21 kurallık bir yönerge var. Kongrenin başından sonuna katılımcıların sağlığını korumaya ve bulaş riskini ortadan kaldırmaya yönelik bu kurallar çerçevesinde ilçe kongrelerimiz uygun alanlarda yapıp, sosyal mesafeye uyarak sağlıklı şekilde tamamlamak istiyoruz” diye konuştu.
“İNANDIĞIMIZ YOLDA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
İlçe kongre tarihleri hakkında da bilgi veren Yeloğlu, “Bu hafta sonu ilk olarak 5 Eylül Cumartesi günü saat 10.00’de Payas yine aynı gün saat 14.00’de de Arsuz İlçelerimizin kongresini yapacağız. 6 Eylül Pazar günü kongrelerimiz devam edecek ve ilk olarak saat 10.00’da Kumlu ardından da saat 14.00’de Reyhanlı ilçe kongrelerimizi yapmayı planlıyoruz. 12 Eylül’de ilk olarak saat 10.00’da Dörtyol ardından saat 14.00’de Erzin ilçe kongrelerimizi yapmayı planlıyoruz. 13 Eylül’de saat 10.00’da Belen kongrelerimizin ardından inşallah 19 Eylül’de saat 10.00’da Kırıkhan, saat 14.00’de Hassa ilçe kongrelerimizi yapmayı planlıyoruz. 20 Eylül’de saat 10.00’da Defne, saat 14.00’de Samandağ ilçe kongrelerimizi yapmayı planlıyoruz. 25 Eylül’de saat 10.00’da Altınözü, saat 15.00’de ilçe kongrelerimizi yapmayı planlıyoruz. 26Eylül’de saat 10.00’da Antakya ilçe kongrelerimizi yapmayı planlıyoruz. 27 Eylül saat 10.00’da İskenderun kongrelerimizle, Hatay teşkilatları için kongre sürecini tamamlamış olacağız. Tecrübeli, vefakâr, fedakâr kadrolarımızı yeni arkadaşlarımızla takviye ederek inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. Milletimizin bizden beklentilerini biliyoruz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli