Yeloğlu siyaset akademisi kursiyerlerine sertifikalarını verdi

Yeloğlu siyaset akademisi kursiyerlerine sertifikalarını verdi

ABONE OL
12 Ocak 2021 18:45
Yeloğlu siyaset akademisi kursiyerlerine sertifikalarını verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti’nin 2008 yılından bu yana 18 dönemdir kesintisiz olarak devam eden siyaset akademisi 19. dönemde de binlerce kişiyi mezun etti. Siyaset Akademisi’nin 19. dönemine Hatay’dan katılan ve “Siyaset akademide başlar” eğitim programını başarıyla bitirenlere plaketlerini AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu takdim etti.

Tecrübeli siyasetçiler ve akademisyenler tarafından siyaset, sosyoloji, iletişim, ekonomi, dış politika gibi temel alanlarda derslerin verildiği Siyaset Akademisi’ne bugüne kadar 75 bini aşkın kişi katıldı.

8 HAFTADA 20 SAATLİK EĞİTİM VERİLİYOR
Siyaset Akademisi 19’uncu dönemi 4’ü online, 16’sı ise yüz yüze olmak üzere 20 dersten oluştu. “Yüz yüze dersler ‘Formal yoğunluklu dersler, Tecrübe Paylaşımı ve Kişisel Gelişim Dersleri’ olmak üzere üç kategoride gerçekleşti.
‘Siyaset Akademide Başlar,
Türkiye’nin Geleceğinde Yerini Al’ mottosu ile vatandaşların davet edildiği Siyaset Akademisi’nin ders süreci, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’da verdiği derslerle 38 ilde eş zamanlı olarak başladı. Siyaset Akademisi eğitim programı haftada 2 saat olmak üzere 8 hafta devam etti. 4 saatlik online eğitim dersleri ile beraber toplam 20 saatlik bir eğitim programının ardından katılımcılar mezun oluyor.

HATAY’DAN KATILIMCILAR SERTİFİKALARINI YELOĞLU’NDAN ALDI
Siyaset akademide başlar programını başarıyla bitirerek mezun olan Hataylı kursiyerlere sertifikalarını AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu tarafından verildi. AK Parti İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, sertifika takdim töreninde yaptığı açıklamada, “19. Dönem AK Parti “SİYASET AKADEMİDE BAŞLAR” eğitim programını tamamlayan kursiyerlerimizin Başarı sertifikalarını takdim ettik. Tüm katılımcılarımıza teşekkür eder, hayatı başarılarla dolu bir siyaset yolculuğu dilerim” ifadelerini kullandı.
   

En az 10 karakter gerekli