Yeloğlu’ndan kamuoyuna duyuru

Yeloğlu’ndan kamuoyuna duyuru

ABONE OL
11 Aralık 2020 05:45
Yeloğlu’ndan kamuoyuna duyuru
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, facebook ve twitter hesabından kamuoyuna duyuru yaptı.

Yeloğlu, “son derece kıymetli bir parseldir”.
Sosyal Medya ‘da konu edilen ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’nce satışı yapılmak istenen Antakya İlçesi, Saraycık Mah.3447 numaralı, halen fuar alanı olarak kullanılan parselle ilgili kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı doğduğunu söyleyen Yeloğlu, söz konusu parsel kendi Belediye Başkanlığı dönemimde yaptırdığım 700 hektar yeni Antakya İmar Planı kapsamında Antakya Belediye Başkanlığına kazandırılan son derece kıymetli bir parsel olduğunu belirtti.
Yeloğlu mesajında; “Hatay Büyükşehir Belediye Meclisinin 30.9.2016 tarihli oturumunda o gün için yetkili AK Parti yönetimi ve Meclis Üyelerimizin de desteğiyle satışı için Belediye Encümenine yetki verilmiştir. Aradan geçen 4 yılı aşkın sürede bu parselin satışının ne derece yanlış bir işlem olacağı daha da iyi anlaşılmıştır. Parselin Belediye mülkiyetinde, hizmet binası, fuar alanı, toplanma alanı vb. ihtiyaçları giderecek mahiyette kalması elzemdir” ifadelerni de kullandı.
Yeloğlu,”AK Parti İl Başkanı olarak bu satışa karşıyım”
Kentin menfaatleri göz önüne alındığında Büyükşehir Belediyesi’nin aklı selimle hareket etmesi, bu satış kararından vazgeçmesi yerinde olacağını belirten Yeloğlu, “Aksi takdirde, AK Parti İl Başkanı olarak bu satış kararının iptali için gerek Belediye Meclisinde, gerek yargı’da tüm dinamiklerimizle mücadele edeceğimizi ve “SATIŞA KARŞI” olduğumuzu kamuoyuna duyuruyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli