“Yeloğlu’ndan Reyhanlı ziyareti”

“Yeloğlu’ndan Reyhanlı ziyareti”

ABONE OL
7 Haziran 2022 21:39
“Yeloğlu’ndan Reyhanlı ziyareti”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Önceki dönem AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, beraberindeki heyetle birlikte Reyhanlı’da ziyaretlerde bulundu.

 
Reyhanlı’nın tanınmış simalarından olan önceki dönem AK Parti Hatay İl Başkan Yardımcısı Suphi Turan’a ziyaret gerçekleştiren heyet, Turan’a yakın zamanda vefat eden kayınvalidesi merhume Bedia Nazıroğlu’ndan dolayı taziye dileklerini ilettiler. Turan ile geçmişi de yad eden heyet, Suphi Turan’a sağlık ve afiyet dileyerek ziyareti sonlandırdılar.

AK PARTİLİLERDEN RESMİ TEMASLAR

Geçmiş dönem AK Parti Hatay İl başkanı Mehmet Yeloğlu ve beraberindeki heyet, Turan’ın ardından ziyaretlerde bulundular. Yeloğlu ve beraberindekiler, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu’nu ziyaret ettikten sonra AK Parti İlçe binasında İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak’ı ziyaret ettiler.

Hacıoğlu ve Yumuşak ile gündeme yönelik değerlendirmelerde bulunan heyet, Başkan Hacıoğlu’na ilçede gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sundular. Ziyaretler iyi dilek ve temennilerin sunulmasıyla sona erdi. Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak, ziyaretlerinden dolayı Yeloğlu ve beraberindekilere teşekkürlerini sundular.

(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli