Yenişehirlioğlu Altınözü’ne hayran kaldı

Yenişehirlioğlu Altınözü’ne hayran kaldı

ABONE OL
2 Haziran 2022 14:56
Yenişehirlioğlu Altınözü’ne hayran kaldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözü’nde 1. Kitap Fuarı Kapsamında söyleşi ve imza günü dolayısıyla Altınözü’ne gelen oyuncu ve yazar Bahadır Yenişehirlioğlu, Altınözü’nü gezerek gördükleri karşısında hayranlık duyduğunu belirtti.

1.Altınözü Kitap Fuarı’nda bulunmaktan ve Altınözü’ne gelmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Bahadır Yenişehirlioğlu, Altınözü’ne hayran kaldığını belirterek, “İlki düzenlenen kitap fuarı olmasına rağmen muhteşemdi. Belediye Başkanı Rıfat Sarı Bey’e teşekkürlerimi sunuyorum. Altınözü taşıyla, toprağıyla gezilmesi ve görülmesi gereken bir ilçe. Mutlaka görmelisiniz” dedi.

ALTINÖZÜ’NÜN GÜZELLİKLERİYLE BULUŞTURDUK

Oyuncu ve yazar Bahadır Yenişehirlioğlu’na teşekkürlerini ileten belirten Başkan Sarı, “ Zeytin Diyarı Altınözü ilçemizde ağırlamaktan onur duyduğumuz Payitaht Abdülhamid’in Tahsin Paşası Araştırmacı Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu’na programa katılımlarından ve değerli anlatımlarından dolayı teşekkür ederim. 1. Altınözü Kitap Fuarı Kapsamında ilçemize gelen değerli oyuncu ve yazarımızı Altınözü 15 Temmuz Milli İrade Parkının tüm güzellikleriyle buluşturduk” dedi.

En az 10 karakter gerekli