Yeşildal: AK Parti gönül hareketidir

Yeşildal: AK Parti gönül hareketidir

ABONE OL
4 Nisan 2021 08:09
Yeşildal: AK Parti gönül hareketidir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, ilçe ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Yeşildal ve beraberindekiler Kırıkhan, Hassa, Altınözü ve Reyhanlı ilçelerinde temaslarda bulundular. Başkan Yeşildal’a ziyaretlerinde AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi ve İl yürütme kurulu üyeleri eşlik etti.


Başkan Yeşildal, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantılarda tüm vatandaşlardan AK Parti’ye destek vermeye davet etti. AK Parti, gönül hareketidir. Partimiz, 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerliyor, bu yolda herkesi bize destek vermeye davet ediyorum dedi.


İLK DURAK KIRIKHAN BELEDİYESİ
Heyetin ilk durağı Kırıkhan Belediyesi oldu. İl Başkanı Adem Yeşildal, beraberindeki Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İl Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kırıkhan İlçe Teşkilatı ile bir araya gelerek istişare ve değerlendirmelerde bulundu.


2023’TE AK PARTİ VE TÜRKİYE ŞAHLANIŞA GEÇECEK
2023 yılında önemli bir dönemece girileceğinin altını çizen Başkan Yeşildal, “AK Parti’miz ve Türkiye, vatandaşlarımızın yoğun desteğiyle 2023 hedeflerine ulaşacaktır. Milletin partisi olan AK Parti ve Cumhur İttifakı ortağımız olan MHP’nin de güçlü desteğiyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Türkiye’miz her türlü güçlüğü alt edecek, ekonomik olarak daha özgür, dış politikada daha güçlü, içerde de kararlarını kendisi veren ülke konumuna gelecektir. Kendi coğrafyamızda söz sahibi bir ülke olmanın yolu AK Parti’ye destek vermekten geçer. İnanıyorum ki bize gösterdiğiniz teveccüh ile AK Parti 2023 hedeflerine doğru durmadan çalışacak ve hak ettiğimiz standartlara ülkeyi getirecektir. Bugün burada olan ve bizlere destek veren herkese teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımızı partimize gerek üye olarak, gerekse de her zaman yanımızda olarak destek vermeye çağırıyorum.
AK PARTİ GÖNÜL HAREKETİDİR
Ak Parti Sadece bir siyasi parti değildir, Biz bir Gönül Hareketiyiz. Liderimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi biz Millete Hizmetkar olmaya geldik. Biz bu Aziz Milletin Hizmetkârıyız. Bize düşen Sayın Cumhurbaşkanımıza, Liderimize destek olmak yük almaktır. Bizler Teşkilat olarak vatandaşın hayır duasına talibiz İnşallah. AK Parti olarak 2023 hedeflerimiz var , 2024 hedeflerimiz var ,Bu Ülkeyi Sayın Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde daha yukarıya taşıma hedeflerimiz var. Hatay ilimizde görüyoruz ve yaşıyoruz Büyükşehir noktasında sıkıntılarımız var, Hizmetsizlik var. Çöp, Çukur, Çamur bu şehrin kaderi değil.. Ak Parti olarak Hatay’ı bu dertlerden kurtarmak üzerine dertlerimiz var, Hedeflerimiz var” ifadelerini kullandı.


İTTİFAK ORTAĞI MHP UNUTULMADI
Yeşildal ve beraberindeki heyet, Kırıkhan Belediyesi’nin ardından Cumhur İttifakı ortağı olan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkhan İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. İl Başkanı Adem Yeşildal, Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkhan İlçe Başkanlığını ziyaret etti. MHP’li üyelerle sohbet eden Yeşildal, “Cumhurittifakı sağlam temeller üzerine kurulu Ülkemizin geleceği için inşa edilmiş bir birlikteliktir. Allah birliğimizi daim etsin” dedi.
YEŞİLDAL, VATANDAŞLARLA GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Milletvekili Hüseyin Yayman, Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kırıkhan Şehit Gülşah Güler Tesislerinde Partililer ile bir araya gelerek çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulundular. Başkan Yeşildal, vatandaşlara yönelik yaptığı konuşmada gündemi değerlendirdi. Vatandaşlara da söz veren Yeşildal, sorunları dinleyerek not tuttu.
HASSA’DA YEŞİLDAL’A YOĞUN İLGİ
Başkan Yeşildal ve beraberindekiler Kırıkhan’ın ardından gittikleri Hassa ilçesinde yoğun ilgiyle karşılandı. Başkan Yeşildal’ı Belediye Başkanı Mehmet Karataş ve partili vatandaşlar karşıladı.
YEŞİLDAL: 80 YILDA YAPILAMAYANLAR 19 YILA SIĞDIRILDI
Hassa Düğün Salonu’nda pandemi kurallarına uyularak yapılan toplantıda gündemi değerlendiren Yeşildal, AK Parti’nin halkın desteğiyle daha da iyi yerlere geleceğini belirti. Yeşildal, “Türkiye son 19 yılda önemli mesafe kat etti. 80 yılda yapılamayanlar 18 yıla sığdırıldı. Bunun mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Önümüzdeki dönem, daha büyük destekle ülkemiz de önemli atılımlar gerçekleşecektir. 2023 öncesinde AK Parti’ye güçlü desteğinizi esirgemeyin” ifadelerini kullandı.
HASSA MHP TEŞKİLATI’NA ZİYARET
İl Başkanı Adem Yeşildal, Milletvekili Hüseyin Yayman, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Hassa İlçe Başkanı Cafer Sarı, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Hassa İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler. Cumhur İttifakı’nın uzun ömürlü olduğunun altını çizen Başkan Yeşildal, MHP’ye verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Ziyaretler, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

En az 10 karakter gerekli