“Yeşildal: Babalar aile yapısının temel taşını oluşturur”

“Yeşildal: Babalar aile yapısının temel taşını oluşturur”

ABONE OL
20 Haziran 2021 12:23
“Yeşildal: Babalar aile yapısının temel taşını oluşturur”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Babalar Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımlayan AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, başta şehit babaları olmak üzere tüm babaların anlamlı gününü kutladı.

Mesajında babalığın aile kavramındaki anlamına değinen Başkan Yeşildal, şu ifadelere yer verdi; ‘’Ailenin temel direği, koruyucu ve kararlı duruşuyla evin güven kaynağı,  gösterdikleri özverilerle bir fedakarlık timsali olan babalarımız, sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarıyla kurulmuş güçlü bir aile yapısının temel taşını oluşturur. 

Üstlendikleri maddi sorumlulukların yanı sıra, gösterdikleri hoşgörü, sevgi ve şefkatle aile bağlarının güçlenmesini, çocuklarda güven duygusu oluşmasını sağlayan babalar, toplumsal yapımızın şekillenmesinde anneler gibi çok önemli bir rol oynamaktadır. 

Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde, bilinçli, kültürlü, öz değerlerine sahip, sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasında ve aile kurumumuzun yaşatılmasında hiç şüphesiz ki babalarımızın büyük sorumlulukları ve görevleri vardır. Bir fedakarlık timsali olan babalar, büyük bir özveri ile evlatlarına ömür boyu maddi manevi her türlü desteği veren ve kendi mutluluğundan önce çocuklarının mutluluğunu düşünen büyük insanlardır.’’

‘’BABALAR YOL GÖSTERİCİDİR’’

Babalara her gün değer verilmesi gerektiğini belirten Yeşildal, ‘’Bizleri yaşama hazırlayan, her zaman bizlere destek olan, sevgisi ve hoşgörüsünü bizlerle paylaşan babalarımız, vazgeçilmez değerlerimiz, hayat zenginliğimizdir. Bizler de sadece bu anlamlı günde değil, inançlarımızın da bir gereği olarak, babalarımızın gönüllerini hoş tutmalı, onlara saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz. Başta, binbir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, hayatı boyunca maddi manevi bütün imkanlarını ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan tüm babaların ‘Babalar Günü’nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.’’ Dedi.

En az 10 karakter gerekli