YEŞİLDAL: HATAY, HİZMET ADAMINA SAHİP ÇIKTI

YEŞİLDAL: HATAY, HİZMET ADAMINA SAHİP ÇIKTI

ABONE OL
30 Mayıs 2023 13:34
YEŞİLDAL: HATAY, HİZMET ADAMINA SAHİP ÇIKTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, 28 Mayıs seçimlerinde Hatay’ın Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktığını belirtti.

Hataylı vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür eden Milletvekili Yeşildal, kendilerine her iki Hataylı’dan 1’inin verdiği oyun çok kıymetli olduğunu, bunun yanı sıra kendilerine oy vermeyen vatandaşların da haklarını koruyacaklarını ifadelerine ekledi.

Hataylı olmaktan gurur duyduğunu kaydeden Yeşildal, Türkiye yüzyılının başlangıcının aynı zamanda Hatay için de bir dönüm noktası olacağını söyledi.

Milletvekili Yeşildal, 28 Mayıs seçiminin ardından yayınladığı teşekkür mesajında; “

14 Mayıs seçimlerinin ardından Hatay’ımızda ve ülkemiz genelinde 28 Mayıs seçimlerini de büyük coşku, büyük katılım ve milletimizin Cumhurbaşkanımıza büyük desteği ile alnımızın akıyla tamamladık. Başta Hatay’ımız olmak üzere ülkemiz genelinde Cumhurbaşkanımıza oylarıyla, dualarıyla, mücadelesiyle destek veren tüm dava arkadaşlarıma ve aziz milletimize teşekkürü borç bilirim. Hatay’ımızda her 2 vatandaşımızdan 1’i Cumhurbaşkanımızın yanında olduğunu göstermiş, ikinci turda kendisine hizmetleriyle çağ atlatan hizmet adamının yanında olduğunu bir kez daha kararlı bir şekilde göstermiştir. Bize düşen, diğer oy vermeyen vatandaşlarımızın da hakkını ve hukukunu korumak, ayrım gözetmeksizin hizmete devam etmektir.

VATANDAŞIMIZIN EMANETİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Mazbatamızı almış olmanın gururu ile milletimize hizmet etmenin heyecanı içindeyiz. Yüce Rabbim bizleri doğru yoldan ayırmasın, millete hizmetlerin en güzelini gerçekleştirmeyi nasip etsin. Beni bu milletin bir ferdi, bir Hataylı olarak dünyaya getiren rabbime hamd-ü senalar olsun. Hatay’ımızın yaralarının sarılması, kalkınması ve vatandaşlarımızın normal hayatlarına dönmeleri için elimizden gelen tüm çabayı sarf edecek, inşallah Cumhurbaşkanlığımız öncülüğünde Türkiye Yüzyılında Hatay’ımızı yeni baştan imar ederek bu yüzyılın Hatay için dönüm noktası olmasını sağlayacağız.

Hemşerilerimizin oylarının emanetimiz olduğu bilinciyle çalışmalarımıza sımsıkı sarılarak devam edeceğiz. Bir kez daha Cumhurbaşkanımız dünya liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkan tüm Hataylı hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Türkiye yüzyılı başlıyor” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli