“Yeşildal: HBB Hatay halkına zulüm uyguluyor”

“Yeşildal: HBB Hatay halkına zulüm uyguluyor”

ABONE OL
23 Eylül 2021 13:34
“Yeşildal: HBB Hatay halkına zulüm uyguluyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay İl Başkanı deneyimli siyasetçi Av. Adem Yeşildal, yoğun yağışların ardından Hatay’ın adeta göle dönmesinden dolayı HBB’ye tepki gösterdi.
Başkan Yeşildal, “HBB Hatay halkına zulüm uyguluyor” diyerek HBB’nin Hatay’a hizmet üretmediğini, yetersiz altyapı dolayısıyla vatandaşların, esnafların, öğrencilerin ve araç sürücülerinin perişan olduğunu kaydetti.

“YEŞİLDAL: HATAY’IN KADERİ BU DEĞİL”

Yeşildal, yoğun yağışın geleceği günler öncesinden duyurulmasına rağmen hiçbir çalışma yapmayarak Hatay’ı sele teslim eden Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni ise eleştiri bombardımanına tuttu. Başkan Yeşildal, sosyal medya hesabından Antakya’nın muhtelif bölgelerinde kapanan yolları paylaşarak HBB’nin Hatay halkına zulüm uyguladığını belirtti. Başkan Yeşildal, “Saraykent mahallesi Ali Kavak Sitesi civarı, Süreyya Halefoğlu caddesi, Adnan Menderes caddesi ve Sanayi Sitesi’nden görüntüler paylaşarak HBB’yi eleştirdi.

“KİMİ AĞUSTOS BÖCEĞİ GİBİ GEZER, KİMİ KIT İMKANLARLA ÇALIŞIR”

Başkan Yeşildal, yağış öncesi çalışmalar gerçekleştiren Antakya Belediyesi ile ilgili övgü dolu ifadeler kullandı. Başkan Yeşildal, her yağış öncesi tıkanan mazgalları temizleyerek yağmur sularının caddelerde sürüklenmesini önlediği için Antakya Belediyesi’ne ve Başkanı İzzettin Yılmaz’a teşekkür etti. Başkan Yeşildal, yayınladığı açıklamada, “Kimi Ağustos böceği gibi gezer tozar, kaynakları çarçur eder, şehre dair en ufak bir kaygı duymaz. Kimi de gece boyu uyumaz şehri için kaygı duyup kıt imkanlarla insanı için çalışır, çabalar. Büyükşehir şehrimize zulüm ediyor. Hatay’ın kaderi bu değil” ifadelerini kullandı.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli