Erten Elektronik
Erten Elektronik
YEŞİLDAL VE KIRBIYIK’TAN SAĞLIK TESİSLERİNE İNCELEME

YEŞİLDAL VE KIRBIYIK’TAN SAĞLIK TESİSLERİNE İNCELEME

ABONE OL
16 Eylül 2023 10:51
YEŞİLDAL VE KIRBIYIK’TAN SAĞLIK TESİSLERİNE İNCELEME
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, beraberindeki Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık ile

Kentteki sağlık tesislerine inceleme ziyaretleri gerçekleştirdi.

Heyetin ilk durağı Antakya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, ikinci durağı ise Defne Devlet Hastanesi oldu. Deprem felaketinin ardından kentte inşa edilen Defne Devlet Hastanesi’nin tam kapasite ile hizmete girmesi, Antakya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ise kısa sürede tamamlanarak faaliyete girmesi için gerçekleşen ziyaretlerde teknik ekiplerden bilgi alan Milletvekili Yeşildal ve Bakan Yardımcısı Kırbıyık, Antakya’da sağlık tesislerini kısa sürede tam kapasite ile faaliyete geçireceklerini belirtti.

YEŞİLDAL: ŞEHRİMİZİ HEP BİRLİKTE AYAĞA KALDIRACAĞIZ

İnceleme ziyaretleriyle ilgili açıklama yapan Milletvekili Yeşildal; “Sağlık Bakan Yardımcımız sayın Hüseyin Kürşat Kırbıyık ile birlikte Antakya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam eden çalışmaları inceledik. Hastane kısa süre sonra tamamlandığında hemşehrilerimize kalıcı ve nitelikli sağlık hizmeti sunacak. Depremde yıkılan şehrimizi hep birlikte yeniden ayağa kaldırıp birlikte inşa edeceğiz.

Asrın felaketi depremler sonrası kısmen hizmete açılıp hemşehrilerimize hizmet veren Defne Devlet Hastanesinin tam kapasite ile hizmete alınması için devam eden alanlarda incelemelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli