YILMAZ: 2023 ANTAKYA’NIN YILI OLACAK

YILMAZ: 2023 ANTAKYA’NIN YILI OLACAK

ABONE OL
22 Aralık 2022 09:40
YILMAZ: 2023 ANTAKYA’NIN YILI OLACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz eşliğinde Hürriyet Caddesi ve çarşı esnafını ziyaret etti.

Başkan Yılmaz ziyaretlerinde hal hatır sordu, hayırlı işler dileğinde bulundu, esnafın talep ve önerilerini dinledi.

“ANTAKYA YÜZYILI”

Ziyaretler esnasında esnafla sık sık sohbet eden Başkan Yılmaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyecilik anlayışını kendine şiar edindiğini, “Antakya Yüzyılı” sloganı ile hizmetlerini sürdürdüğünü belirtti.

Bugüne kadar Antakya’nın gelişimine katkı koyan, hizmet eden herkese teşekkür eden Başkan Yılmaz, geçmişten aldığı mirası gelecek kuşaklara en güzel şekilde aktarmak için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti. 2023 yılının Antakya için milat olacağını belirten Yılmaz, “Artarak devam eden hizmetlerle Antakya bilimin, sanatın, sporun ve hizmetlerin başkenti olacak. Antakya yüzyılı prensibi ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Antakya’nın turizmi, gastronomisi, bereketli toprakları ve misafirperver insanlarıyla bölgenin yıldızı olduğunu vurgulayarak Sosyal belediyecilik anlayışını Antakya’nın geneline yaymak için büyük bir uğraş verdiklerini ifade eden Yılmaz, “Bugüne kadar Antakya Belediye Başkanı olarak imkanlarımız doğrultusunda kentimizin bir çok eksiğini tamamlamak için çaba gösterdik. Bu kentin her türlü ihtiyacını karşılamak bizim en temel görevimizdir” dedi.

Tüm Antakyalılar ile birlikte el ele gönül gönüle vererek kenti her yönüyle gelişmiş bir görüntüye kavuşturmak için yola çıktıklarını bildiren Yılmaz, “Halktan yana bir yönetim anlayışına sahip adaylarımızla modern bir belediyecilik anlayışının hakim olması için çalışmaları sürdürüyoruz. Bu anlamda bizlere bu hizmetleri yapma imkanı veren rabbimize şükür ediyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm bakanlarımıza, milletvekillerimize, parti teşkilatımıza, belediye başkan yardımcılarımıza ve cefakar belediye personellerimize en kalbi teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli