“Yılmaz’dan Erkan’a nezaket ziyareti”

“Yılmaz’dan Erkan’a nezaket ziyareti”

ABONE OL
16 Haziran 2022 19:14
“Yılmaz’dan Erkan’a nezaket ziyareti”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve TŞOF Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Fatih Yılmaz, Esnaf Sanatkarlar Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan’ı makamında ziyaret etti.

Erkan’ın bilgi birikiminden her daim faydalandığını belirten Yılmaz, çalışmalarında katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu. Ziyaretinde şoför esnafının gündemini ve sorunlarını Erkan’a ileten Yılmaz, sorunların çözümü için de görüşlerini aldı.

YILMAZ: NECMETTİN ERKAN’IN GÖRÜŞLERİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ

Her sorununda yanında olduğu için Necmettin Erkan’a teşekkürlerini sunan Yılmaz; “Esnaf Sanatkarlar Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan’ı makamında ziyaret ettim. İlimizdeki şoför esnaflarımızın genel konularını istişare ettik. Değerli büyüğüm Necmettin Erkan görüşleri ile bana her zaman ışık olmuş, her sorunumda benimle ve şoför esnaflarımızla yakından ilgilenmiştir. Kendisine ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyor, bu görüşmeden elde edeceğimiz neticenin Hataylı şoför kardeşlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Nazik ev sahipliğinden dolayı Sayın Genel Müdürümüze teşekkür ederim” dedi.

Esnaf Sanatkarlar Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan da ziyareti ve yakın ilgi alakasından dolayı Aziz Fatih Yılmaz’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. İstişare ziyareti çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Haber: Hikmet OTUZBİR

www.hataybuyuksehirgazetesi.com

En az 10 karakter gerekli