Erten Elektronik
Erten Elektronik
YRP HATAY MAYIS AYI DİVAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

YRP HATAY MAYIS AYI DİVAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

ABONE OL
27 Mayıs 2024 18:50
YRP HATAY MAYIS AYI DİVAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fatih Erbakan’ın önderliğinde Türkiye’de iktidar yürüyüşü başlatan Yeniden Refah Partisi Mayıs ayı il divan kurulu toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Reyhanlı Belediyesi sosyal tesislerinde düzenlenen İl divan kurulu toplantısına Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, İl Koordinatörü İsmail Ahmet Polat, Hatay İl Başkanı Galip Altınöz, ilçe başkanları, muhtarlar ve partililer katıldı. Toplantının açılışında selamlama konuşması yapan İl Başkanı Altınöz, toplantının hayırlara vesile olması temennilerini iletti.

ALTINÖZ: ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMDE SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz konuşmasında, “Böyle güzel bir ortamda programımızı icra ediyoruz. Bizler Erbakan Vakfı döneminde bu toplantılarda buluştuk. O dönemde bizlerle yola çıkan kardeşlerimizle yola devam ediyoruz. Yayladağı’nda 3, Kırıkhan’da 6, Reyhanlı’da da 1 meclis üyemiz var. 10 meclis üyemiz ile hizmete devam ediyoruz. Yeniden Refah Partimizin kurucu başkanı da daha sonraki başkanı da mevcut başkanımız da burada. Bizim partimizin farkı da budur. Biz Reyhanlı’da 1 meclis üyemiz olsa da önemli hizmetler yapacağız. Önümüzdeki genel seçimlerde sandıkları patlatacağız inşallah. Hatay’ın müktesebatı Milli Görüş’e uygundur. Buradaki herkes milli görüşçüdür. Burada bir deprem yaşandı. Biz ikinci gün buradaydık. Türkiye’nin her şehrinden vatandaş aracını ekmek, su, yiyecek doldurup gelmiş şekilde gördük. Bizin nazarımızda tüm bu insanlar milli görüşçüdür.

YAŞANABİLİR TÜRKİYE’Yİ ELBİRLİĞİYLE KURACAĞIZ

Hepimiz bu ülkenin kalkınmasını ve dünyanın en güçlü ülkesi olmasını istiyoruz. Biz ahlaklı belediyecilik diyoruz. Bizim ahlaklı belediyeciliğimizde torpil olmaz. Şu an bir bakanın yeğeni diye yabancı dil bilmeyen birini yurtdışı ilişkiler daire başkanı yapmışlar. Şu anda 11 maaş alanlar var. Bizim şirketimizde babam bana çift maaş bile vermedi. Ama şu an 11 maaş alan var. Merhum Necmettin Erbakan’ın kurduğu belediyecilik modelini biz 63 belediye ile hayata geçireceğiz inşallah. TBMM’de de 5 vekil ile temsil ediyoruz. Önümüzdeki genel seçimde hem tek başımıza iktidar olacağız, hem de genel başkanımız Fatih Erbakan’ı Cumhurbaşkanı yapacağız. Sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Yaşanabilir bir Türkiye’yi, yaşanabilir bir dünyayı hep birlikte kuracağız inşallah. Belediye başkan adaylarımız 31 Mart’ta seçilemediler ama inşallah onları milletvekili olarak meclise sokacağız. Programı düzenleyen teşkilatımıza ve tüm katılımcılara teşekkür ediyor, divan toplantımızın Hatay’ımıza ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Altınöz, konuşmasının ardından yetenek yarışmasında şampiyon olan Mustafa Yörük’e birincilik plaketini takdim etti. İl divan kurulu toplantısı hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

En az 10 karakter gerekli