ZAFER PARTİLİ KAYA VATANDAŞI DİNLEDİ

ZAFER PARTİLİ KAYA VATANDAŞI DİNLEDİ

ABONE OL
14 Aralık 2022 09:39
ZAFER PARTİLİ KAYA VATANDAŞI DİNLEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zafer Partisi Hatay İl Başkanı Adem Kaya, il yöneticileri ile birlikte Armutlu Semt Pazarı’nda pazar çantası dağıttı, vatandaş ve esnafın sorunlarını dinledi.

Zafer Partisi Hatay kurmayları, İl Başkanı Adem Kaya öncülüğünde saha çalışmalarını sürdürüyor. Her fırsatta vatandaş ve esnafla bir araya gelen Zafer Partisi Hatay İl Yönetimi, bu defa Armutlu Semt Pazarı’na ziyarette bulundu.

KAYA: PARTİMİZİ ANLATIYORUZ

Vatandaş ve esnafla bir araya gelerek pazar çantası dağıtan Başkan Kaya, “Saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün de Armutlu Semt Pazarı’nda vatandaş ve esnaflarımızla bir araya geldik. Partimizi, politikamızı anlatmaya devam ediyoruz. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Pazar esnafımız ile de sohbet etme fırsatı bulduk. Bize yaşadıkları sıkıntılardan bahsettiler. Artan maliyetlerle mücadele etmeye çalışıyorlar. Vatandaşımız da alım gücünün düşmesinden oldukça dertli. Zafer Partisi iktidarında tarım politikalarımızla çiftçimiz de pazar esnafımız da vatandaşımız da rahat bir nefes alacak, torba daha ucuza dolacak. Türkiye, Zafer Partisi ile yeniden hak ettiği noktaya gelecek” dedi.

En az 10 karakter gerekli