Zafer Partisi sokağın nabzını tutuyor

Zafer Partisi sokağın nabzını tutuyor

ABONE OL
30 Ekim 2022 12:57
Zafer Partisi sokağın nabzını tutuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zafer Partisi Hatay İl Başkanı Adem Kaya ve il yöneticileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programına katıldı, ardından esnaf ve vatandaş ziyaretiyle sokağın nabzını tuttu.


Hatay’ın Antakya ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi. Programa, Zafer Partisi Hatay İl Başkanı Adem Kaya ve parti üyeleri de katıldı. Törenin ardından çarşı ve esnaf ziyaretinde bulunan Zafer Partisi kurmayları, sokağın nabzını tuttu.
KAYA: “PARTİMİZ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR”
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Kaya, “Yarın ülkemiz adına çok özel bir gün. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarının gayretleriyle ilan edilen cumhuriyetimizin asırlık çınar olmasına bir adım kaldı. Bizler her zaman cumhuriyetin savunucusu olacağız. Bugün de törene katılım sağladık ve bütün kahramanlarımızı minnetle andık. Ardından vatandaş ve esnafımızla bir araya geldik. Gittiğimiz her yerde kendimizi anlatıyoruz, vatandaşın nabzını tutuyoruz. Sağolsunlar, bizlere karşı olan ilgi ve alakaları bizleri mutlu ediyor. Partimiz her geçen gün biraz daha büyüyor. Durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

En az 10 karakter gerekli