Başkan Yalçın, çalışmalara yakın takipte

Başkan Yalçın, çalışmalara yakın takipte

ABONE OL
5 Kasım 2021 09:52
Başkan Yalçın, çalışmalara yakın takipte
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı’nın başarılı belediye başkanı Mehmet Yalçın, ilçenin geleceğe emin adımlarla ilerlemesi için ardı ardına gerçekleşen hizmetleri yerinde takip etmeye devam ediyor.

Başkan Yalçın, ilçede istihdamı arttırıcı, üreticileri destekleyici adımlar atmasının yanı sıra, yol, tesis, rutin hizmetleri de aksatmadan sürdürüyor. Her daim hizmetleri yakından incelemek için çalışmaların olduğu bölgeye giden Başkan Yalçın, çalışmalarla ilgili bilgileri de birinci ağızlardan alarak, ekiplere çalışmalarında yön veriyor. İlçesinin kalkınmasını ve Yayladağı’nın marka kent olmasını amaçlayan Başkan Yalçın, bu amaçla çalışmaları titizlikle inceleyerek, hizmetlerin aksamadan gerçekleşmesini sağlıyor.

KENT MEYDANINA PROFESYONEL DOKUNUŞ

İlçede hükumet binasının yerine yapılacak olan kent meydanı projesinde çalışmalara başlanırken, Başkan Yalçın, alanda uzmanlarla inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Yayladağı’na yakışır bir kent meydanı tasarlamak ve Yayladağı’na unutulmaz bir eser bırakmak isteyen Yalçın, alanda İSTE Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mert Rifaioğlu ile incelemelerde bulundu. Rifaioğlu ile projenin detaylarını da görüşen Başkan Yalçın, ilçeye yakışır bir kent meydanı tasarlanması için alanda incelemelerin süreceğini belirtti.

YOL PROJELERİ AKSATILMIYOR

İlçede bozuk yol kalmayana kadar çalışmalarını sürdürecek olan Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, mahalle içi yolların düzeniyle de yakından ilgileniyor. Bu kapsamda Yalaz ve Uluyol mahallelerinde kilit taşı ve istinat duvarı çalışmalarını yerinde inceledi. Mahallelerin isteklerine ve ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten Başkan Yalçın, tüm mahallelere hizmetlerin gideceğinin altını çizdi.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YALÇIN’A TEŞEKKÜR

Hizmelerden oldukça memnun olan Yayladağılı vatandaşlar, Başkan Yalçın’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler. İlçeye ardı ardına tesisler kazandıran Başkan Yalçın’ın, adını Yayladağı tarihine yazdırdığını belirten vatandaşlar, Yayladağı’nın kalkınması için gece gündüz çalışan Başkan Yalçın’ı bağırlarına bastılar. Başkan Yalçın da desteklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür ederek, ilçesinin güzelleşmesi için var gücüyle çalışacağını ifade etti.

(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli