“Başkan Yalçın’dan Yayladağı’na hizmet atağı”

“Başkan Yalçın’dan Yayladağı’na hizmet atağı”

ABONE OL
21 Ekim 2021 16:01
“Başkan Yalçın’dan Yayladağı’na hizmet atağı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçesine hizmet atağını sürdürüyor. Ankara’daki yoğun diplomasi trafiği sayesinde edinilen hizmetlerin yapımına başlanırken, Başkan Yalçın, çalışmaların her aşamasını bizzat takip ediyor.

Yayladağılı vatandaşların daha modern tesislere kavuşması için başlatılan hizmet atağı çerçevesinde ilçeye kazandırılan halı saha ve 112 ASM ve İlçe Sağlık Müdürlüğü binasının yapım çalışmalarında sona gelindi. İlçedeki gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması ve spora yönlendirilmeleri amacıyla yapımı Aşağıpulluyazı Mahallesi ve Kışlak Kızılgöl Mevkiindeki Halı Saha yapım işine başlanırken, 112 ASM ve İlçe Sağlık Müdürlüğü binasının yapım çalışmaları tamamlandı.

“HEDEFİMİZ VATANDAŞIMIZIN İLÇE DIŞINA ÇIKMADAN İŞLERİNİN GÖRÜLMESİDİR”

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, vatandaşların daha kapsamlı sağlık tesislerine ve spor imkanına kavuşması için başlatılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Halı Saha Yapım Çalışmalarına Başladık. Aşağıpulluyazı Mahallesi ve Kışlak Kızılgöl Mevkiindeki Halı Saha yapım işine başladık.

Mahallelerimizde vatandaşlarımızla buluştuk. Başta Gençlik Spor Bakanımız M. Muharrem Kasapoğlu, Spor Toto Teşkilatı ve Milletvekilimiz Sabahat Özgürsoy Çelik’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mesut Alkaç ve İlçe SGK Müdürü Mehmet Ali Bayraktar ile yapımı tamamlanan 112 ASM ve İlçe Sağlık Müdürlüğü binasını inceledik. İki tesisimizi de kısa zaman içinde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. İlçemizin imarı için gece gündüz demeden çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli