KIZILAY HATAY ŞUBESİ, ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ

KIZILAY HATAY ŞUBESİ, ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ

ABONE OL
28 Nisan 2024 12:47
KIZILAY HATAY ŞUBESİ, ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kızılay Hatay Şubesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında öksüz ve yetim çocuklara yönelik düzenlediği etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

Şube, bu kapsamda Orfoz Balık Restoranı iş birliğiyle çocuklara unutulmaz bir deneyim yaşattı. Kızılay Hatay Şubesi’nin öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlik, şubenin sosyal incelemeler birimi tarafından belirlenen öksüz ve yetim çocukların katılımıyla Orfoz Balık Restoranı’nda gerçekleşti. Etkinlikte çocuklara balık ve deniz ürünleri ikram edilerek keyifli bir gün geçirildi.

KİMYONOĞLU: DAYANIŞMAYI ARTTIRACAĞIZ

Depremin etkilerinin hala hissedildiği Hatay’da, Kızılay Hatay Şubesi’nin öksüz ve yetim çocuklara yönelik düzenlediği bu tür etkinlikler, toplumda dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha vurguluyor. Şube Başkanı M.Hüseyin Kimyonoğlu, bu tür etkinliklerin sürdürülebilirliği ve çocukların desteklenmesi konusundaki kararlılıklarını dile getirdi. Kızılay Hatay Şubesi, bu tür iş birliklerinin çocukların yaşamlarına dokunarak umut ve mutluluk sağlayacağına inanarak toplumda ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam edecek.

Etkinliğe katkılarından dolayı Kızılay Hatay Şubesi olarak Şube Başkanı M. Hüseyin Kimyonoğlu,  Orfoz Balık Restoranı işletmecileri Muharrem Deniz ve Enver Uçar’a teşekkürlerini iletti.

En az 10 karakter gerekli