MASATLI: ÇOCUKLARIMIZIN EN MUTLU GÜNÜ KUTLU OLSUN

MASATLI: ÇOCUKLARIMIZIN EN MUTLU GÜNÜ KUTLU OLSUN

ABONE OL
23 Nisan 2024 13:16
MASATLI: ÇOCUKLARIMIZIN EN MUTLU GÜNÜ KUTLU OLSUN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Mustafa Masatlı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Masatlı mesajında; “Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı ve Milletimizin iradesinin temsil edildiği Türkiye Büyük Milet Meclisinin açılışının 104. Yıldönümünü idrak ediyoruz.

Böylesine önemli bir günü, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı milletçe kutluyor olmanın sevinci, coşkusu ve gururu içerisindeyiz. Binlerce yıllık tam bağımsız Devlet geleneğine sahip olan Aziz Milletimiz için tarihi bir değer taşıyan 23 Nisan, milli birik ve beraberliğimizin en muhteşem örneğini teşkil ederek, millet iradesinin vücut bulduğu tarihi, büyük bir gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki Yüce Meclisimiz, ülkemizin içinde bulunduğu olumsuz şartlara rağmen, her zaman olduğu gibi milletimizden aldığı güç ve kararlılıkla İstiklal

Mücadelemizi zaferle taçlandırmış, ezelden beri hür yaşayan Aziz Milletimizin, ebediyete kadar

hür yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir. Bunun içindir ki 23 Nisan, sadece bir bayram değil, aynı zamanda mili bir mefkûrenin hayata geçirilmesinin ve hür iradeye yaslanan bir medeniyet hareketinin en büyük sembolüdür. Büyük Türk Milletinin bağımsızlığının sarsılmaz ifadesi olarak Aziz Milletimizin gönlünde önemli bir yere sahip olan bu bayramı Atatürk, çocuklara duyduğu güvenin ve büyük sevginin ifadesi olarak, çocuklara armağan etmiştir. Ülkemizin geleceği için çocuklarımızın önemi büyüktür. Onlara verdiğimiz değer, ülkemizin kalkınması ve bekası için vazgeçilmezdir. Her çocuğun hayallerini gerçekleştirebileceği Büyük Türkiye hedefimize emin adımlarla yürütmekteyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin inşasında kilit rol oynamış Kurucu Meclisimizin açılmasına öncülük eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere; vatanımız uğrunda can veren kahraman şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli