“Ömer Faruk Temel’in çalışmaları yankı buluyor”

“Ömer Faruk Temel’in çalışmaları yankı buluyor”

ABONE OL
2 Şubat 2023 16:43
“Ömer Faruk Temel’in çalışmaları yankı buluyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Reyhanlı ve civar ilçelerin yanı sıra Suriye’nin muhtelif yerlerinde yaptığı yardım faaliyetleri zincirine geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’yı ekleyen Ömer Faruk Temel, çalışmalarının karşılığını ödüllerle alıyor.

Dünya Yardım Derneği Genel Başkanı Ömer Faruk Temel, aldığı çok sayıda ödül ile yaptığı yardım çalışmalarının karşılığını manevi olarak almaya devam ediyor. Başkan Temel, faaliyetlerini daha geniş kitlelere duyurmak ve yardım gerçekleştirmek adına Hatay’da temaslarda bulunmaya da devam ediyor. Başkan Temel bu kapsamda Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren’i ve MKÜ Genel Sekreteri İbrahim Kuyubaşıoğlu’nu ziyaret etti. Rektör Eren’e ve rektör yardımcısı Kuyubaşıoğlu’na çalışmalarıyla ilgili bilgi aktarımında bulunan Temel, çalışmaların amacının yetimlerin yüzlerinin gülmesi olduğunu kaydetti.

TEMEL: “ÖDÜLLER ÇALIŞMA AZMİMİZİ PERÇİNLİYOR”

Dünya Yardım Derneği Başkanı Ömer Faruk Temel kendisine takdim edilen ödüllerin çalışma azmini perçinlediğini belirterek ödüllerden dolayı minnettar olduğunu söyledi. Başkan Temel, açıklamasında; “Savaşların ve yoksunlukların yaşandığı günümüz dünyasında yetimlerimizin, yardıma ihtiyacı olan insanlarımızın hikayesini anlatmaya hiç bir kelime yetmez. Yoksunluğun ötesinde insanlar gelecek fikrinden yoksun, adeta arafta yaşar hale geliyorlar. Biz insani yardım meselesini yardım kolilerinin çok ötesinde bir anlayışla ele alıyoruz. Bizim sevdamız bir gönüllülük sevdasıdır ve bu yolda bize bahşedilen ödüller için minnettarız. Bizler çalışmalarımızı eşitsizliğinin önüne geçebilmek, çocukluğunu yaşamayan çocuklara umut olmak, yoksulluğun çözümünde fikir ve işbirliğini sağlamak için daha da yoğunlaştırmalı, bu yönde topyekûn bir mücadele içinde olmak zorundayız. Yıkan değil, yapan olmak, masumların gözyaşlarını silmek, dünyanın en paha biçilmez eylemidir. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

(Haber: Hikmet OTUZBİR)

En az 10 karakter gerekli