SARI: MUHTARIN GÜVENCESİ BELEDİYEDİR

SARI: MUHTARIN GÜVENCESİ BELEDİYEDİR

ABONE OL
28 Nisan 2024 11:26
SARI: MUHTARIN GÜVENCESİ BELEDİYEDİR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, mahalle muhtarları ile tanışma toplantısında muhtarların en büyük güvencelerinin Altınözü Belediyesi olduğunu söyledi.

Muhtarlar ile tanışma ve kaynaşma toplantısına Başkan Sarı’nın yanı sıra Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, askeri erkan, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.

“HEMŞEHRİLERİMİZE ELELE HİZMET VERECEĞİZ”

Muhtarlar ile yapılan kahvaltının ardından konuşan Başkan Sarı; “Muhtarlar bizim sesimiz, kulağımız, sahada çözüm ortağımız. Kaymakamımız Sayın Mehmet Sert, kurum amirlerimiz, STK Başkanlarımız, Altınözü Muhtarlar Derneği Başkanımız Sayın Sabahattin Bayır ve Cumhur İttifakı ilçe başkanlarımızla birlikte Kaymakamlığımız ve Belediyemiz himayelerinde Zeytin Kafe’de düzenlenen kahvaltı programında 49 Mahallemizin yeni seçilen değerli muhtarlarıyla tanışma ve istişare toplantısında bir araya geldik. Yerel yönetimin yapı taşı olan muhtarlarımızla el ele vererek Altınözü’müzün dört bir yanındaki hemşehrilerimize hizmet götürmek için canla başla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Birlik, beraberlik içerisinde güzel hizmetlerde bulunacak değerli Muhtarlarımızın yeni görevlerini tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli