ŞEHİT ANNESİ SÖZER DUALARLA DEFNEDİLDİ

ŞEHİT ANNESİ SÖZER DUALARLA DEFNEDİLDİ

ABONE OL
30 Nisan 2024 14:31
ŞEHİT ANNESİ SÖZER DUALARLA DEFNEDİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözü Babatorun Mahallesi nüfusuna kayıtlı P. Çvş. Şerafettin Sözer’in ve Antakya belediyesi geçmiş dönem Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Sözer’in anneleri Nasibe Sözer son yolculuğuna uğurlandı.  

İlçeye bağlı Babatorun Mahallesi’nin köklü, saygın ve sevilen ailelerinden olan Sözer ailesinin kıymetli büyüğü ve Şehit annesi Nasihe Sözer dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Şehit annesi Merhume Nasihe Sözer’in cenazesi Babatorun mahallesinde ikindi namazına müteakip kılınan Babatorun Asri Mezarlığına dualar ve gözyaşları eşliğinde defnedildi.

CENAZE TÖRENİNE YOĞUN KATILIM GERÇEKLEŞTİ

Yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze törenine Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Tolga Alkan, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ömer Akın, Kızılay Hatay Şubesi Başkanı Hüseyin Kimyonoğlu, Siyasi Partilerin ilçe başkanları,  Meclis üyeleri, Mahalle muhtarları, STK Başkanları, Akraba ve Sevenleri katılarak Sözer ailesinin acısına ortak oldular. Şehit annesi merhume Nasihe Sözer için taziyenin Babatorun Mahallesi’ndeki evlerinin önünde kurulan taziye çadırında alınacağı bilgisi verildi.

Şehit annesi ve Antakya Belediyesi geçmiş dönem Belediye Başkan Yardımcısı Engin Sözer’in anneleri merhume Nasihe Sözer’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

En az 10 karakter gerekli