Yayladağı Esnaf Kredi Kooperatifine Salih Kuş Aday

Yayladağı Esnaf Kredi Kooperatifine Salih Kuş Aday

ABONE OL
6 Temmuz 2021 14:36
Yayladağı Esnaf Kredi Kooperatifine Salih Kuş Aday
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay genelinde Esnaf kefalet Kooperatifi seçimleri tüm hızıyla devam ediyor. Yayladağı’nda da başkan adayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Yayladağı Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı olan Salih Kuş, Yayladağı Esnaf kefalet Kooperatifi’nden başkan adaylığını açıkladı.

Halen Esnaf odası başkanı olan Kuş, Yayladağı’nda esnafların sesi olmaya devam edeceğini aktardı.

KUŞ: ESNAFLARIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM

Yayladağı’nda doğru ve ilkeli kalkınma, vatandaş odaklı çözüm ve esnaf dostu yönetim için yeniden aday olduğunu söyleyen Kuş, tüm esnafların oylarını bekliyor.

Başkan Kuş, adaylığıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bizler yönetimimizle birlikte Yayladağı’nda bir kalkınma hamlesi başlattık. Esnaflarımızın haklarını savunmak ve korumak için var gücümüzle çalışıyoruz. Aynı ilke ve anlayışla göreve talip olduk. Tüm esnaf kardeşlerimden, abilerimden destek bekliyorum.

Yaklaşık 450 esnafımız ve vatandaşlarımıza ücretsiz mesleki yeterlilik belgesi verdik. Pandemi sürecinde esnaflarımıza esnaf odamız tarafından gücümüzün yettiği kadar maddi manevi desteklerde bulunduk gece gündüz demeden esnafımız için çalışıyoruz. Esnaflarımızla toplantı yaparak onların düşüncelerini fikirlerini aldık ve bizleri esnaf kefalet kooperatifinde görmek istediklerini belirttiler. Biz de esnafımızı kırmayıp adaylığımızı açıkladık” ifadelerini kullandı.

SALİH KUŞ KİMDİR?

Kırşehir ahi Evran üniversitesi Kooperatifçilik bölümünü bitirdi, daha sonra Anadolu üniversitesi Kamu yönetimi bölümünü bitirdi. Esnaf Kredi kefalet kooperatifinde 8 yıl genel sekreterlik görevi yaptı. 2018 yılında Yayladağı Esnaf odaları Başkanlığına seçildi. Halen esnaf odası başkanlığını yürütmektedir. Evli 2 çocuk babası.

En az 10 karakter gerekli