Yayladağı protokolünden örnek davranış

Yayladağı protokolünden örnek davranış

ABONE OL
11 Ocak 2022 13:33
Yayladağı protokolünden örnek davranış
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçenin turizm merkezi olan Karamağara koyunda temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Başkan Yalçın’a AK Parti Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Doğan Gürlen, MHP İlçe Başkanı Celal Atmaca, Başkan yardımcısı, meclis üyeleri, muhtarlar, izci kulübü, Yayladağı Ülkü Ocakları ve vatandaşlar katıldı.

YALÇIN: KARAMAĞARA KOYU’NDA TEMİZLİK YAPTIK

Başkan Yalçın, programla ilgili yaptığı açıklamada, “Doğu Akdeniz’in incisi Karamağaramızda çevre temizliği yaptık. Çevre kirliliğine dikkat çekmek ve gelecek nesillere temiz bir çevre bırakabilmek adına Karamağara Koyu’muzda çevre temizliği yaptık.

Katılımlarından dolayı Milletvekilimiz Sn. Sabahat Özgürsoy Çelik, Ak Parti İlçe Başkanımız Sn. Doğan Gürlen, MHP İlçe Başkanımız Sn. Celal Atmaca, Başkan Yardımcımız Cemil Ceylan, Meclis Üyelerimiz, Yayıkdamlar Mahalle Muhtarımız Sn. Cemal Kına, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve Teşkilatı, Yayladağı Ülkü Ocağı Başkanı ve Teşkilatı, Belediye Tiyatro Kulübümüz ve İzci Kulübümüze teşekkürlerimi sunarım” dedi.

En az 10 karakter gerekli