“Yayladağı’nda kar hizmetleri engelleyemedi”

“Yayladağı’nda kar hizmetleri engelleyemedi”

ABONE OL
28 Ocak 2022 08:51
“Yayladağı’nda kar hizmetleri engelleyemedi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler, yoğun kar yağışına rağmen, hizmetlere ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor.

    Mehmet Yalçın’ın talimatlarıyla kar afetinin ilk gününden bu yana sahada olan ekipler, vatandaşların evlerine ve işlerine rahatça gidebilmeleri için yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle bağlantı yollarında çalışan ekipler, araçları mahsur kalan çok sayıda vatandaşa da yardım ederek araçlarını kurtardılar.

KAR ZİNCİRİ OLMADAN YOLA ÇIKMAYIN UYARISIYayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçe genelinde ekiplerin çalışmalarını 24 saat esasına göre sürdürdüklerini kaydederek vatandaşlara yola çıkarken kış lastiği kullanmalarını ve kar zinciri takmaları konusunda da uyarılarda bulundu.

Başkan Yalçın, yaptığı açıklamada;”Yayladağı-Antakya Karayolunda kar yağışı sebebiyle zaman zaman kapanmalar yaşanmaktadır.

Ekiplerimiz saha da aktif olarak bulunmakta ve karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Lütfen kar lastiği veya zinciri olamayan araçlar ile yola çıkmayınız” ifadelerini kullandı.

YAYLADAĞI-ANTAKYA YOLU VE MAHALLE YOLLARINDA ÇALIŞMA SÜRÜYORKar yağışıyla birlikte kapanma noktasına gelen Yayladağı-Antakya karayolunda ve mahalleler arası yollarda çalışmalarını sürdüren ekipler, ana yolların kullanıma açık kalması konusunda gayretli şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Tıkanma yaşanan bölgelerde çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşlardan gelen ihbarlara göre çalışma rotalarına yön veriyorlar.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YALÇIN’A TEŞEKKÜRYayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Ceylan ile birlikte ekiplerin çalışmalarını denetledi. Denetimlerin ardından vatandaşların evlerine misafir olan Başkan Yalçın, çalışmalarla ilgili vatandaşlarla bilgi alışverişinde bulundu. Vatandaşlar, gayretli çalışmaları dolayısıyla başta Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın olmak üzere tüm personellere teşekkürlerini ilettiler.Başkan Mehmet Yalçın, ilçedeki vatandaşların rahatı için çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini kaydetti.Haber: Hikmet OTUZBİRwww.hataybuyuksehirgazetesi.com

En az 10 karakter gerekli