Mesleki eğitim anlaşması imzalandı

Mesleki eğitim anlaşması imzalandı

ABONE OL
16 Eylül 2021 13:45
Mesleki eğitim anlaşması imzalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Antakya ilçesinde mesleki ve teknik eğitimin, eğitsel, sosyal ve ekonomik gereksinimlerinin giderilmesi yoluyla güçlendirilmesi; sektörlerde ihtiyaç duyulan nitelikli işgücünün Okul-Sanayi İşbirliği Protokolünün en üst düzeyde sağlanması amacıyla Özel Antakya Teknokent Koleji İle Antakya OSB arasında işbirliği protokolü imzalandı. Özel Antakya Teknokent Koleji Kurucusu Emrullah Avcı, Okul Müdürü Fırat Güvercin ve Antakya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Lütfullah Bakır, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Taner, Mehmet Kahraman ve Hüseyin Kazar’ın katılımlarıyla İşbirliği Protokolü imzalandı.

AVCI: DONANIMLI BİREYLER YETİŞTİRME HEDEFİYLE YOLA ÇIKTIK

Özel Antakya Teknokent Koleji Kurucusu Emrullah Avcı yaptığı açıklamasında ;”Geleceğin rekabet dolu dünyasında fark yaratacak, yaratıcı, kendine güvenen,21. yüzyılın becerileriyle donanmış bireyleri yetiştirme hedefi ile yola çıktık. Akademik Eğitimin yanı sıra Teknik eğitimimizi donanımlı 16 Atölyemizde gerçekleştirmekle birlikte, eğitim-üretim-istihdam odaklı geleceğin eğitim modelini uygulamaktayız. Bu minvalde imzalanan protokolün başta velilerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

KABAALİ: ANTAKYA’MIZA HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM Antakya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali ise; “İmzalanan protokolle AOSB’nin ihtiyacı olan nitelikli iş gücünün karşılanabilmesi adına önemli bir adım atılmıştır. Protokolün başta AOSB’nin yatırımcıları olan İş adamlarımıza ve Antakya’mıza hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

En az 10 karakter gerekli