MÜDÜR İMREK’TEN İSTİHDAMA TAM DESTEK

MÜDÜR İMREK’TEN İSTİHDAMA TAM DESTEK

ABONE OL
19 Nisan 2024 21:39
MÜDÜR İMREK’TEN İSTİHDAMA TAM DESTEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın başarılı kurum müdürlerinden Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, depremle sarsılan kentte istihdama ve kalkınmaya tam destek vermeye devam ediyor.

Özellikle 6 Şubat’tan bu yana geçen süreçte kentin ayağa kalkması için KOBİ’lere, kurumlara, kooperatiflere büyük destekler sağlayan İmrek, başarılı kuruluşları da hiçbir zaman yalnız bırakmadı.

BATMANLI MEVKİDAŞINI HATAY’DA AĞIRLADI

Müdür İmrek, ayağa kalkış sürecindeki Hatay’ın son durumunu yerinde incelemek ve yardım eli uzatmak adına Hatay’a gelen Batman Ticaret İl Müdürü Burak Nerse’yi makamında ağırladı. Hatay’daki işletmelerin güncel performansları, sağlanan destekler, yapılan çalışmalarla ilgili mevkidaşını bilgilendiren İmrek aynı zamanda Batman’dan uzanacak yardım eli konusunda da işbirliği olanaklarını değerlendirdi.

HAZEK İLE OMUZ OMUZA VERDİ

Kentin en büyük kadın kooperatiflerinden birisi olan Hatay Altın Zeytin Kadın Kooperatifi (HAZEK) ile her daim omuz omuza veren İmrek, her başarıda olduğu gibi zorluklarda da kadın girişimcilerin yanında oldu. İmrek, Batman Ticaret İl Müdürü Burak Nerse ile birlikte ziyaret ettiği HAZEK’te yöneticilerden ve çalışanlardan bilgiler aldı. HAZEK’in el emeği ürünlerini de yerinde inceleyen İmrek, mevkidaşı Nerse’ye yöresel ürünleri bizzat tanıttı. Müdür İmrek, misafirperverliklerinden dolayı HAZEK ailesine teşekkür ederek çalışmalarında üstün başarı dileklerini iletti.

Ziyaretler, çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

En az 10 karakter gerekli