ANTAKYA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

ANTAKYA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

ABONE OL
19 Aralık 2020 10:36
ANTAKYA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
“Antakya’nın cadde ve sokakları hafta sonunda dezenfekte edilecek”
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda, Temizlik işleri Müdürlüğünün koordinesinde kent genelinde 56 saatlik dışarı çıkma yasağı süresince dezenfekte ve temizlik çalışmaları aralıksız olarak devam edecek. Çöp toplama işlemleri ile temizliği ön planda Antakya Belediyesi ekipleri sokağa çıkma yasağı süresince vatandaşların hizmetinde olacak.
Ülkemizi ve ilimiz Hatay’ı tehdit altına alan Corona virüsü (Covid-19) ile mücadele için Antakya Belediyesi vatandaşların sıklıkla kullandığı kamuya açık bazı alanlara da dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.
YILMAZ: YORULMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Başkan Yılmaz, çalışmaları bizzat koordine ederek hastalıkların yayılma ihtimali bulunan alanlarda çalışma yapacak olan ekiplere ilçenin dört bir tarafını tertemiz hale getirmelerini söyledi. Hafta boyunca vatandaşların istek ve dileklerini dinleyen Başkan Yılmaz ve kurmayları, her mahalleye eşit hizmet etmek için görevde olduklarını kaydetti. Başkan Yılmaz, koronavirüs salgınının tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de insan sağlığını tehdit etmeye devam ettiğine vurgu yaparak şunları söyledi: “Ekiplerimizin özverili çalışmaları ile kent merkezinin dört bir tarafında dezenfekte çalışması yapılıyor. Her mahallemize eşit hizmet etmek için gece gündüz çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ekiplerimizin çalışmalarını bizzat takip ederek vatandaşlarımızın daha duyarlı olmasını, maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymalarını rica ediyorum. Sizlerin sağlığı her şeyden önce gelir. Vatandaşlarımızın sağlığı için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bizler vatandaşlarımız için dezenfeksiyon çalışmaları yaparken, vatandaşlarımızın da kurallara uyarak evlerinde kaldıklarını görüyoruz. Bu anlamda da Antakyalı hemşerilerime teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Teşekkürler İzzettin Başkan’a ve ekibine.

En az 10 karakter gerekli