BAŞKAN TEMEL’DEN MUHTARLAR GÜNÜ ZİYARETİ

BAŞKAN TEMEL’DEN MUHTARLAR GÜNÜ ZİYARETİ

ABONE OL
18 Ekim 2023 23:44
BAŞKAN TEMEL’DEN MUHTARLAR GÜNÜ ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya Yardım Derneği Başkanı Ömer Faruk Temel, 19 Ekim Dünya Muhtarlar Günü vesilesiyle Reyhanlı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Mustafa Sever’i ziyaret etti.

Muhtarlar ile daima istişare içinde olduğunu ve Reyhanlı’da gerçekleştirdiği yardım faaliyetlerinde muhtarları rehber edindiğini kaydeden Temel, muhtarların kendisi için yol arkadaşı olduğunu kaydetti. Muhtar Sever’e kabulünden dolayı teşekkür eden Başkan Temel, başta Reyhanlı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Mustafa Sever olmak üzere tüm muhtarların muhtarlar gününü kutladı.

MUHTARLARIMIZ MAHALLELERİN AYNALARIDIR

19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle gerçekleştirdiği ziyarette kısa bir açıklama yapan Başkan Temel; “Devletimizin mahalle ve köy halkı üzerindeki gözü kulağı, eli kolu, mahalle ve köy ahalisinin devlet nezdindeki temsilcisi olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten duygularımla tebrik ediyorum. Köklü bir mazisi olan Muhtarlık Teşkilatı, Osmanlı ve Cumhuriyet tarihimizin farklı evrelerinde çeşitli görev ve sorumluluklar üstlenmiş, önemi ve işlevi hiçbir zaman hafife alınmamıştır. Özellikle son yıllarda bizzat Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın doğrudan talimatları ve yönlendirmeleriyle Muhtarlık Teşkilatı’nın işlevselliği arttırılmış, kamu yönetimi ve hizmet üretiminde daha etkin bir role kavuşmuştur. İlimizde muhtarlarımızın desteğini her zaman yanı başımızda hissettiğimizi ifade ederek bu iş birlikçi çalışmanın ilerleyen yıllarda güçlenerek devam edeceğine inanıyorum. Bu vesileyle; yerel yönetimlerle vatandaşlarımız arasında göz ardı edilemez bir bağ kuran ve toplumun sorunlarını yakından takip ederek çözüme kavuşturan muhtarlarımızın gayretli çalışmalarının devamını diliyorum. Bu önemli görevi büyük bir özveri ve meşakkatle yerine getiren mahalli idarelerimizin temel taşı olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, kendilerine ve ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı da çekildi.

En az 10 karakter gerekli