Bayrakçıoğlu: İnsan hayatı önceliğimizdir

ABONE OL
2 Aralık 2020 10:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, son dönemde artan koronavirüs vakaları ve kış aylarının gelmesiyle hastalıkların artmasıyla birlikte hastanelerdeki hasta sayısının artmasının,
Olağan bir durum olduğunu belirtti. Hiçbir hastayı ayrım yapmadan, insan hayatını öncülleyerek tedavi ettiklerinin altını çizen Bayrakçıoğlu, vatandaşların da bu anlamda sağlık çalışanlarına yardımcı olmalarını ve anlayış göstermelerini istedi. Hatay Devlet Hastanesi’nin son teknoloji altyapısı ve yetişmiş insan gücüyle hastalara hizmet verdiğini belirten Bayrakçıoğlu, son günlerde basın yayın kuruluşlarında ortaya atılan iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.
İDDİALAR SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZI ÜZMEKTEDİR
Bayrakçıoğlu açıklamasında, “Pandemi durumları olağanüstü koşullardır. Artan vaka sayısına karşılık sağlık çalışanlarımız olağanüstü çabalar harcamaktadır. Test sonuçlarının çıkmasındaki olası gecikmeler, randevuların ve polikliniklerin seyreltilmesi hastanemiz kaynaklı bir sorundan dolayı değil, hızla artış gösteren hasta sayısının yol açtığı olağan bir durumdur. Testlerimizin daha hızlı şekilde sonuçlanması için gerekli tüm teçhizatları olabildiğince hızla temin eden hastanemiz, tüm kadrosuyla pandemi ile mücadelede Hatay bölgesinin baş aktörü konumundadır. Bu şartlar altında halkımızdan beklentimiz tüm pandemi tedbirlerine eksiksiz uymaları, hastanemize ve sağlık çalışanlarımıza bu süreçte anlayışlarıyla manevi olarak destek olmalarıdır. Bazı basın, yayın ve sosyal medya mecralarında hastanemizi ve çalışanlarımızı hedef alan sözde haberler gerçekleri yansıtmamakta olup fedakarca çalışan bizleri fevkalede üzmektedir.
TABURCU ETTİĞİMİZ HER HASTANIN MUTLULUĞU KALBİMİZDEDİR
Hatay Devlet Hastanesi donanımlı ve tecrübeli kadrosu, geniş teknolojik imkanları ve konforlu hastane ortamıyla halkımızın sağlığı için her zaman olduğu gibi pandemi koşulları altında da özveriyle çalışmaya devam etmektedir. “İnsan Hayatı” nı odak noktası olarak alan tüm personelleri ile Hatay Devlet Hastanesi şifa ile taburcu ettiği her hastanın mutluluğunu kalbinde hissetmektedir. Covid 19 virüsü ile çetin bir savaş verdiğimiz bu süreçte, halkımızın, hastanemize olan güveni sarsacak hiç bir argümana itibar etmemeleri, basın ve yayın organlarının da sorumlu yayıncılık ilkeleri gereği bu tarz yalan argümanların yayılımına destek olmamaları en büyük temennimizdir. Unutulmamalıdır ki “Güven“ yapılan tedavilerin başarıya ulaşmasında temel unsurdur. Pandemi sürecini en az kayıpla, en kısa sürede atlatmak ümidiyle” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli