“MİSİAD heyetinden Başkan Savaş’a ziyaret”

“MİSİAD heyetinden Başkan Savaş’a ziyaret”

ABONE OL
25 Ocak 2022 16:31
“MİSİAD heyetinden Başkan Savaş’a ziyaret”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memleketçi Sanayici İş İnsanları Derneği Hatay İl Başkanı Gökhan Gençkol öncülüğündeki iş insanları heyeti, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı ziyaret etti.

HBB Spor Kompleksi toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette Başkan Savaş’a dernek çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Gençkol, Başkan Savaş ile Hatay’ın ticari hayatıyla ilgili istişarelerde bulundu. MİSİAD yönetimini Başkan Savaş’a tanıtan Gençkol, Hatay için iş dünyası olarak çalışmaya, zor dönemde üreterek ekonomiye canlılık kazandırmaya çalıştıklarını belirtti.

GENÇKOL: HATAY İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ziyarette konuşan Memleketçi Sanayici İş İnsanları Derneği Hatay İl Başkanı Gökhan Gençkol, “MİSİAD olarak hedefimiz Hatay’ın marka kent haline gelmesidir. Bu anlamda yerel yönetimlerle işbirliğini önemsiyoruz. Siz de Hatay’ın gelişmesi, tanıtılması ve kalkınması adına 10 yıldan daha uzun zamandır elinizi değil, gövdenizi taşın altına koydunuz. Bu anlamda Hatay için yaptığınız çalışmalardan dolayı sizleri kutluyor, başarılar diliyorum. Sizlere MİSİAD Genel Başkanı sayın Feridun Öncel’in de selamlarını iletiyorum” dedi.

SAVAŞ: ZİYARETİNİZDEN MEMNUN OLDUM

MİSİAD heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ise iş dünyasıyla her zaman iyi ilişkiler içinde olduğunu belirterek, MİSİAD üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette MİSİAD İl Başkanı Gençkol, Başkan Savaş’a ziyaretin anısına plaket takdim etti. Hatıra fotoğrafı çekimi ile ziyaret sonlandı.

Haber: Hikmet OTUZBİR

En az 10 karakter gerekli